30.5.16

DINAR SOLIDARI AMB ELS 4 IMPUTATS MEMBRES DE LA PLATAFORMA CONTRA L'ALTA TENSIÓ

RECORDEU que tenim tiquets, al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV, del dinar solidari organitzat per la Plataforma Contra l'Alta Tensió per fer front al procés judicial, obert fa cinc anys, contra quatre persones membres de la plataforma. 

El proper mes de setembre, aquestes persones estan convocades a judici imputades de delictes greus; pels quals la fiscal sol·licita fortes repercussions econòmiques i fins i tot, presó. Per tant, els beneficis d'aquest dinar aniran dirigits íntegrament a fer front aquest procés. I per als i les solidàries que no puguen assistir al dinar, poden col·laborar amb aquesta causa comprant un tiquet per 5€.

Recordem que aquestes acusacions són injustament imposades a persones que van lluitar en defensa dels nostre territori. Persones que; junt a altres col·lectius, ajuntaments i persones a títol individual; van protestar per impedir la construcció d'una línia d'alta tensió per part d'Iberdrola a la nostra serra després de l'incendi forestal del 2010. Projecte aquest ple d'irregularitats i totalment allunyat de l'opinió de les persones que ací hi vivim. 

El dinar tindrà lloc el dissabte 4 de juny a Ca la Mera a partir de les 13h i a més del dinar, hi hauran altres activitats lúdiques molt interessants. 

A banda de la nostra seu, també podeu adquirir els tiquets al Consell Local de Joventut d'Ontinyent, al CRIS d'Ontinyent, al Pub Elvis d'Albaida i a la cafeteria Tarsi de l'Olleria. 


Perquè tenim dret a mobilitzar-nos i protestar! I perquè en aquestes decisions se'ns ha de tindre en compte! Ens agradaria unir forces i omplir Ca la Mera de solidaritat!